telefoonnummer psycholoog gouda 06 - 3131 1931
e-mailadres psycholoog gouda aai@psycholooggouda.com
Psycholoog aan de Cornelis Ketelstraat 87 te Gouda Cornelis Ketelstraat 87, Gouda
psycholoog Gouda

Beroepscode, wetten, regels, klachten en registraties

Beroepscode

De beroepsverenigingen NIP en NVPA hebben een beroepscode. Hierin staat precies beschreven aan welke regels de therapeut zich te houden heeft. Deze code is heel uitgebreid en waarborgt dat je altijd correct behandeld wordt door je therapeut en dat deze ook zijn volledige deskundigheid inzet om je te helpen.
 

Behandelovereenkomst

Wanneer je besluit in therapie te gaan bij Psycholoog Gouda krijg je een behandelovereenkomst toegestuurd. Hierin staat een samenvatting van de gedragscode voor de therapeut. Ook vind je daar een aantal vanzelfsprekende gedragsafspraken waar de cliënten zich aan zullen houden. Een ander onderdeel van de behandelovereenkomst is een intakeformulier. De cliënt wordt vriendelijk verzocht dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de eerste sessie ingevuld retour te sturen, digitaal of in de brievenbus. Dan kan de therapeut zich goed voorbereiden op de sessie.


Wetten en regels

Er zijn vele wetten en regels die de cliënt beschermen.Zo is de therapeut verplicht tot geheimhouding van alle gegevens.Ook is het verplicht een AVG-verklaring te hebben. Deze vindt u hier.


Klachten

Psycholoog Gouda is aangesloten bij Klachtenportaal. Zij bemiddelen in het geval van klachten.Bovendien hebben de beroepsverenigingen RBCZ en NIP een eigen afdeling tuchtrecht. Mocht je een klacht hebben, dan bestaat de mogelijkheid om je daarop te beroepen. De psycholoog is verplicht jou daarmee te helpen, maar ook via internet is het heel gemakkelijk te vinden op de sites van RBCZ en NIP.
 

Mijn registraties

  • Psycholoog-NIP: 212353
  • NVPA-licentie
  • RBCZ/TCZ-licentie
  • KvK: 24362347
  • BTW-ID: NL001541567B74 (mijn psychologische dienstverlening is vrijgesteld van BTW)
Ook in de avonduren
In Nederlands of Engels
Vergoeding mogelijk
Heb je nog vragen?
contact opnemen met psycholoog gouda
Ik ben aangesloten bij:
Logo NIP NFG ook voor Psychologen RBCZ
Deel mijn website:
deel psycholooggouda.com op social media